Marta Mitjans, medalla de plata al Campionat d’Espanya sots-16 d’atletisme

​L’altra atleta arenyenca, Ivet Codonyés, ha acabat sisena a la prova de relleus del 4x100 femení
|

Aquest cap de setmana es disputaven els XXIV Campionats d'Espanya sots-16 a l'aire lliure d'atletisme a Granollers (Vallès Oriental) i ho feien amb la participació de dues arenyenques en la fita d'un campionat estatal: Marta Mitjans a la seva prova, els 1000 metres, i Ivet Codonyés a la prova de relleus del 4x100. Totes dues són atletes del CA Canovelles i membres de l'entitat arenyenca d'atletisme Penya Apa Anem-hi.

ElL8bMhX0AAhFTQMarta Mitjans ha acabat una gran temporada com a subcampiona d'Espanya.

L'atleta Marta Mitjans, ahir dissabte, va començar el campionat amb la disputa de la seva respectiva semifinal dels 1000 metres i arribava a Granollers amb un temps de 2:56.47, la millor marca personal i la segona millor marca de les participants. Mitjans va guanyar la semifinal amb una marca de 3:00.71 i passava a la final d'avui diumenge. La carrera va estar dominada en tot moment, amb un gran control vers les diferents rivals i amb un gran esprint final per deixar vista per sentència en la recta final. A la final arribava amb moltes opcions d'emportar-se una medalla i així ha estat, guanyant la medalla de plata després de quedar segona per darrere de Carla Jiménez i proclamant-se subcampiona d'Espanya. L'atleta arenyenca ha aconseguit una marca de 2:55.25, millor marca de la temporada, a menys d'un segon de la medalla d'or. La gran temporada de Marta Mitjans que finalitza amb aquesta medalla al Campionat d'Espanya.

L'altre atleta d'Arenys de Mar, Ivet Codonyés s'havia classificat amb el seu club per la final i ho feia amb la tercera posta del CA Canovelles, que corrien pel carrer número dos. Al final sisena posició amb un temps de 52:21, en una carrera guanyada per València CA.