Arenys vol "fer gran el petit comerç"

​Un centenar d'establiments fan una campanya de Nadal conjunta per afavorir el comerç local
|

L'Ajuntament d'Arenys de Mar, amb col·laboració de la Unió de Botiguers i Comerciants (UBICA), ha engegat una campanya per donar suport al comerç local per les festes de Nadal. Per a fer-ho possible s'ha apostat per una estratègia d'impacte directe al poble amb un missatge comú a més de 100 establiments repartits per la vila. La campanya s'ha mantingut en secret fins al seu llançament per tal de viralitzar l'acció i dotar-la d'una millor visualització per l'arenyenc.


WhatsApp Image 2020 12 10 at 10.42.51


Els vilatans d'Arenys s'han aixecat amb un missatge comú imprès en un gran arbre de Nadal de cartró, a tots els establiments participants. El missatge, "Fem GRAN el petit comerç", se centra a potenciar el consum local en una època clau com és Nadal i Reis. El llançament de l'acció s'ha realitzat el 10 de desembre i se l'ha acompanyat de diferents pancartes repartides pel poble. L'acció està prevista que es mantingui fins a mitjans de gener de 2021.


WhatsApp Image 2020 12 10 at 10.42.52


Aquesta estratègia s'emmarca dins la col·laboració entre l'Ajuntament i el regidor del PSC a l'oposició Víctor Camón, que té competències delegades de Promoció Econòmica, per dinamitzar el comerç local i fomentar l'emprenedoria al poble. Actualment, també es treballen altres vies d'actuació on la participació de la UBICA i altres entitats d'Arenys de Mar en seran essencials.


WhatsApp Image 2020 12 10 at 10.42.52 (1)