Aquest diumenge se celebra la Festa del Comerç d'Arenys

​Al llarg de tot el dia, botiguers i comerciants han preparat diverses activitats per animar la campanya de Nadal
|

La Festa del Comerç que organitza conjuntament UBICA i l'Ajuntament d'Arenys de Mar donarà el punt de partida a la campanya de Nadal i s'organitzarà el diumenge 20 de desembre. Una festa que va molt lligada a l'eslògan d'aquestes últimes setmanes 'Aquest Nadal escollim Arenys' o 'fem gran el petit comerç' que ha engegat fa uns dies UBICA amb els comerços arenyencs.


WhatsApp Image 2020 12 15 at 18.33.26



A partir de les 10 hores les botigues sortiran al carrer des del Calisay fins a la part baixa de la Riera amb sorpreses organitzades per part dels comerciants i amb un sorteig d'un viatge amb Viatges Sakkara i tres passejades amb l'Odina vaixell del Moll. A més tenen preparada una agenda plena d'activitats, on la música i les tapes tindran cabuda a més hi haurà la visita de la mascota infantil Kakatú de Kukutai; l'Ull Distret anirà amunt i avall amb 'Els xanquers liatroques', a més foto retrat per una bona causa amb Manau fotògrafs i somriu amb el photocall de Mobles Missé.


Amb aquesta Festa del Comerç es vol apropar botigues, restauració i comerç arenyenc en temps de Nadal, abans dels dies festius. Recordem que l'anterior activitat, la nit del comerç de juliol es va anul·lar a causa del context del moment relacionat amb la covid. Ara és moment d'engegar aquesta campanya important de Nadal on el comerç local tindrà un paper clau en aquestes dates tan assenyalades dins del calendari comercial.