Portes obertes als centres escolars d'Arenys de Mar

​Les tres escoles i l'institut preparen reunions telemàtiques per poder mostrar les seves instal·lacions i explicar la línia pedagògica
|

El curs escolar segueix el seu camí ple de protocols i segueix amb el transcurs del segon trimestre, però els diferents centres educatius d'Arenys de Mar comencen a pensar ja en el pròxim curs 2021/2022 i com sempre donarà inici amb les portes obertes que es realitzaran a finals d'aquest mes de febrer i l'inici del mes de març, amb la particularitat de fer-les de manera virtual.


Portes obertes



L'escola Sinera, Joan Maragall, Presentació i l'institut Els Tres Turons ja tenen definit el calendari perquè les famílies es puguin decidir i puguin portar a terme la preinscripció per al curs que ve. Xerrades i reunions telemàtiques per poder mostrar les instal·lacions, donar informació, explicar la línia pedagògica, com s'ha de realitzar la incorporació al centre, sigui cicle infantil, primària o secundària, horaris, projectes, menjador escolar o AMPA de cada escola.


Per una banda hi ha l'escola Sinera que celebrarà reunions virtuals el divendres 12 i dissabte 13 de març; l'escola Joan Maragall, que coincideix amb l'efemèride dels seus seixanta anys, farà una reunió/xerrada informativa en línia el dissabte 6 de març; i el col·legi de la Presentació modifica una mica el model, ja que farà una primera reunió informativa telemàtica (19 de febrer i 5 de marc) i una de manera presencial per poder fer una visita per l'escola (20 de febrer i 6 de març).


L'institut Els Tres Turons també realitzarà xerrades per les famílies i seguiran el model telemàtic. El dimarts 2 de març serà el torn per a futurs alumnes de l'escola Sinera i el dijous 4 serà moment per a futurs alumnes de l'escola Joan Maragall. A més, a la seva pàgina web es poden veure diferents vídeos d'activitats i poder realitzar portes obertes virtuals.