​Arxivada la denúncia contra la regidora d’Esports per assetjament laboral

​L'Ajuntament d'Arenys de Mar havia obert una investigació interna a finals de febrer
|

L’alcaldessa d’Arenys de Mar, Annabel Moreno, ha signat l’arxivament de la investigació oberta internament a l’Ajuntament d’Arenys de Mar arran de la denúncia d’un treballador municipal contra la regidora d’Esports, Mònica Danés, per un presumpte assetjament laboral. La comissió d'investigació estava formada per l'alcaldessa, el cap de Recursos Humans i dos representants dels treballadors municipals que van escoltar les dues parts implicades. No obstant això, des del primer moment l’alcaldessa Moreno va donar “suport al 100%” a la regidora Danés. 


Ajuntament


L’arxivament arriba després de la comissió d’investigació que es va constituir a principis de març per aclarir aquesta denúncia, resolgués que no s’havia provat l’existència d’aquests fets denunciats. La comissió tenia de màxim fins al 12 de març per escoltar les parts implicades i emetre un informe, però no ha estat fins a aquesta setmana, un mes i mig després, que s’ha donat a conèixer la decisió final.


Davant d’aquesta resolució, el treballador podria porta el cas a la justícia ordinària, com va passar l’any 2012 quan Núria Rossell, aleshores directora de la residència geriàtrica municipal, va portar al jutjat a la regidora Soraya Real per assetjament laboral. La justícia va absoldre la regidora i va ordenar la treballadora a ocupar un altre lloc de feina.