​Investigació oberta per la denúncia d'un funcionari contra una regidora

​El treballador ha denunciat la responsable d'Esports per presumpte assetjament laboral
|

L'Ajuntament d'Arenys de Mar ha creat una comissió d'investigació formada per dos representants polítics i dos funcionaris per tractar la denúncia que ha presentat un empleat municipal contra la regidora d'Esports, Mònica Danés, per un presumpte cas d'assetjament laboral. L'empleat és un tècnic que treballa a l'àrea municipal d'Esports i que, a banda de posar-se en mans d'un advocat, va traslladar la denúncia a través del comitè de seguretat i salut del consistori. 

 

Ajuntament


Davant d'aquesta denúncia divendres passat es va activar el protocol intern per a aquests casos creant l'esmentada comissió investigadora que escoltarà les parts i emetrà un informe d'aquí a 15 dies. Aquest pas no impedeix que el cas pugui arribar als tribunals de justícia.


L'alcaldessa d'Arenys de Mar, Annabel Moreno, ha confirmat aquest matí al programa 'El Dominical' de Ràdio Arenys, l'obertura d'aquest protocol i ha indicat que la investigació és reservada. Moreno ha afirmat que va informar els grups de l'oposició i que el govern fa costat a la regidora Danés.


Aquesta és la segona vegada en els darrers deu anys que un funcionari denuncia un regidor. L'anterior vegada va ser l'any 2012 quan Núria Rossell, aleshores directora de la residència geriàtrica municipal, va denunciar a la regidora Soraya Real per assetjament laboral. La justícia va absoldre la regidora i va ordenar la treballadora a ocupar un altre lloc de feina.