Marta Mitjans, campiona de Catalunya en 1.000 metres llisos

​L'atleta arenyenca va quedar primera en la categoria sub-16 durant el campionat celebrat aquest cap de setmana a Lleida
|

L'atleta arenyenca, Marta Mitjana, va resultar proclamada campiona de Catalunya en 1.000 metres llisos de la categoria sub-16, durant el certamen que es va celebrar a Lleida aquest cap de setmana. L’atleta arenyenca estava classificada en dues proves: 1.000 metres  i 300 metres llisos, en aquesta darrera va aconseguir un quart lloc.  L'atleta de la Penya Apa Anem-hi va endur-se aquesta medalla amb molta ‘autoritat’, ja que des de l’inici de la carrera ja va escapar-se de les seves rivals.

WhatsApp Image 2021 06 28 at 17.21.58

El podi d'aquest cap de setmana. Foto: Ferran Mitjans.

En el cas de la prova de 300 metres va estar a poques centèsimes de pujar al podi en tercer lloc.  La pròxima cursa per Mitjans serà al Campionat d’Espanya en la categoria de 1.000 metres que es disputarà el 17 de juliol, també a Lleida. La carrera de Mitjans en la categoria sub-16 és imparable. L'octubre passat es va proclamar subcampiona d'Espanya, mentre que al desembre va resultar campiona en 1.000 metres llisos en pista coberta. Finalment, el març va guanyar el campionat de Catalunya en relleus mixtos.