S'ha mort Vanessa Asbert a 42 anys

​L'actriu i model arenyenca vivia a Lloret i havia sortit en pel·lícules de Hollywood com Minority Report
|

L'actriu i model arenyenca, Vanessa Asbert, va morir divendres passat a Lloret de Mar a 42 anys. Asbert patia un càncer del qual n'havia explicat l'evolució a les seves xarxes socials, en especial a Instagram. L'arenyenca, casada amb Nicolás Cabañas i mare del petit Àlex de quatre anys, lluitava contra un càncer des de feia temps segons comptava en les seves publicacions de manera regular, i estava amb un tractament experimental per a intentar reduir dos tumors que s'havien reproduït, però no va poder guanyar la batalla.


Foto vanessa t

Vanessa Asbert en una imatge d'Instagram. 


La mort d'Asbert ha colpit el món de la cultura. L'actriu asturiana Blanca Romero ha compartit a través de les seves xarxes socials la trista notícia que ha commocionat a tots els seus seguidors. Amics i fans més pròxims li han fet homenatge amb boniques paraules i entranyables fotografies. Algunes companyes de la moda com Martina Klein, Ariadne Artiles i altres personalitats com Paula Echevarría i la intèrpret Elia Galera també s'ha sumat a aquest record a través dels comentaris. 

Des dels seus joves començaments, Vanessa va ser un dels rostres més aclamats entre els fotògrafs per la seva meravellosa bellesa mediterrània, formant part del grup de models amb segell espanyol més famós del segle. Va ser imatge de grans campanyes de publicitat per a marques reconegudes com Bvlgari, també portada de revistes internacionals de bellesa i moda, i va debutar com a actriu en dues pel·lícules a principis dels 2000, Minority Report al costat de Tom CruiseOgni lasciato è perso. La model sempre serà recordada pel seu impecable treball, però també pels seus eterns ulls blaus. El funeral es va celebrar ahir a Lloret. Descansi en pau.