L'Ajuntament repararà el paviment de Pau Costa aquesta setmana

El paviment del rial té des de fa mesos forats importants que suposen un greu perill per als conductors de motos i bicicletes
|

L'Ajuntament d'Arenys de Mar abordarà finalment aquesta setmana l'obra de reparació de la pavimentació del rial del Bareu, pendent i reclamada des de fa mesos pels veïns i que millorarà de manera important l'accés i el trànsit a l'escola Sinera, just la setmana abans de la tornada a l'escola. Des de fa mesos, el paviment del rial mostra un estat de deixadesa força considerable amb forats importants que suposen un greu perill per als conductors de motos i bicicletes.



Rial del bareu   xs

El paviment del rial mostra un estat de deixadesa considerable. Foto: Xavi Salbanyà.


Aquest dimecres és previst que s’arregli tot el paviment de l'avinguda de Pau Costa, des de la carretera fins al carrer del Bisbe Català. L'obra es farà des de les 7 del matí a les 2 de la tarda i comportarà el tall del trànsit a tot aquest sector durant aquesta franja horària. Dijous i divendres, 2 i 3 de setembre,  l'obra seguirà entre carrer del Bisbe Català i el carrer de l'arquitecte Gaudí. I a partir de dilluns, probablement, ja es farà l'actuació al darrer tram fins a la rotonda del parc de Fèlix Cucurull. Els horaris de l'obra seran de 7 a 2 de la tarda i el trànsit quedarà completament tallat en aquests trams, mentre duri l'actuació.


L'obra definitiva de millora d'aquest vial encara trigarà un temps i va lligada al nou projecte de canalització i a una solució que doni resposta a les característiques d'un rial que recull, periòdicament, fortes rierades.