Els Mossos detenen casualment un pròfug de la justícia internacional a Arenys

L'individu tenia una ordre de crida i cerca internacional i va ser descobert en negar-se a apartar el seu cotxe mal aparcat en doble fila a la Riera
|

La fanfarronada d'un individu lituà, de 38 anys, que es va negar a moure el cotxe que tenia estacionat en doble fila, tal com li demanava una conductora afectada, a la qual va insultar i va ignorar, va acabar amb la seva detenció el dissabte a les 12.15 hores, per part dels Mossos d'Esquadra en detectar que pesava sobre ell una ordre de crida i cerca internacional, per la qual cosa va quedar detingut immediatament.


Detencio

La detenció va tenir lloc davant del Mercat Municipal. Foto: José Escribano. 


Els fets van tenir lloc poc després de les 12 del migdia, a la Riera davant del Mercat, quan una conductora que tenia el vehicle estacionat correctament, li va demanar a l'individu que li impedia la sortida que li deixés marxar. Lluny de fer-ho, l'home va actuar de manera sorneguera burlant-se de l'afectada, a la qual va insultar i va vexar. Amb tal mala sort que en aquell moment passava un vehicle dels Mossos, que va ser requerit per la conductora vexada.


L'individu va intentar evitar el conflicte i va proposar a abandonar el lloc, però els Mossos el van interceptar per a demanar-li la documentació. En introduir les seves dades en la base policial va saltar l'alarma. Es tracta d'un home buscat per robatori i danys greus en una propietat d'Alemanya, el passat 28 de juliol. El detingut, que va declarar trobar-se de vacances a casa d'un amic d'Arenys, es va conformar i fins i tot va admetre als Mossos que es tractava de l'incident d'Alemanya.