S'ha mort fra Magí Setó a 91 anys

​Durant la seva última etapa al convent d'Arenys de Mar, ha acompanyat els frares en formació amb una gran vitalitat
|

Ahir, 28 de setembre de 2021, va morir al convent dels Frares Caputxins d'Arenys de Mar, el caputxí fra Magí Setó i Montalà, també conegut com el pare Bernat de la Floresta. Va néixer en aquest poble de les Garrigues l’any 1930. Alumne del col·legi “Mare de Déu de Montserrat” de les Borges Blanques, portat pels caputxins, entrà al Seminari Seràfic a l’edat de 14 anys. Féu el noviciat a Arenys de Mar i estudià a Olot i a Sarrià. 


Fra magi

Fra Magí Setó. 


En la seva llarga vida de frare destaquen especialment els trenta anys de director del col·legi de les Borges Blanques en una època de canvis profunds en la concepció de l’escola i de l’educació. Arribat a l’edat de la jubilació civil, va ser enviat a Mallorca, on va estar nou anys i, entre altres coses, restaurà bellament l’església conventual. 


Tornat a Catalunya, i després d’un temps a Tarragona i a Barcelona ciutat, ha passat els últims anys a Arenys acompanyant els frares en formació amb una gran vitalitat. Amb una personalitat força carismàtica, ha participat activament en la vida parroquial arenyenca durant els darrers anys. Les exèquies se celebraran al convent dels caputxins d’Arenys de Mar demà dijous 30 de setembre a les 12 hores. Descansi en pau.