Curto, Payerol i Montmany: tres arenyenques elegides per al Consell per la República

​La regidora Ona Curto ha estat l'electa amb més vots després dels exiliats, la presidenta del Parlament i una diputada al Congrés
|

La portaveu de la CUP d'Arenys de Mar, Ona Curto, ha estat elegida aquest cap de setmana com a membre del Consell per la República que presidirà l'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont. Curto ha resultat la setena elegida amb més vots a les candidatures de càrrecs electes, just per darrere dels exiliats, Puigdemont, Ponsatí, Comín i Puig, la presidenta del Parlament, Laura Borràs, i la diputada de Junts per Catalunya al Congrés, Pilar Calvo. Amb 7.693 vots, la regidora arenyenca s'ha convertit en el representant de la CUP que més vots ha rebut per al consell d'aquest òrgan independentista. 


Ona parlant

La regidora de la CUP, Ona Curto. 


D'altra banda, Curto no és l'única arenyenca que formarà part d'aquest consell. Per a les candidatures territorials del Maresme ha estat elegida, Neus Payerol, directora de Junts Autisme i presidenta de la Federació Catalana d’Autisme. Payerol ha aconseguit 607 vots. No han aconseguit representació de la comarca els altres dos arenyencs que s'hi presentaven: l'exregidor de la CUP, David Caldeira i l'advocat Sebastià Sardiné. Vinculada amb Arenys, també ha estat elegida Núria Montmany amb 299 vots, pel districte d'Horta-Guinardó de Barcelona. Montmany, que té residència a la vila, va formar part de les llistes d’ERC a les eleccions del 2017.


Neus Payerol - Directora - Fundació Junts Autisme | LinkedIn40+ perfiles de «Montmany» | LinkedIn

Neus Payerol i Núria Montmany