​Marta Mitjans bat el rècord de Catalunya sub16 dels 1000 metres

L'atleta arenyenca ​va baixar un segon la plusmarca del rècord de Catalunya en el Campionat de Catalunya de Tardor
|

L’atleta arenyenca Marta Mitjans segueix amb el camí ple d’èxits que ens té acostumats en els últims temps. Després de medalles, d’obtenir bons resultats a totes les carreres que corre, ara arriba un dels grans moments que es va viure ahir a l’Estadi Municipal Joan Serrahima de Barcelona, batre el rècord de Catalunya de 1.000 metres llisos de la categoria sub16.


Image 6487327


Aquest diumenge 7 de novembre, Mitjans competia al Campionat de Catalunya de Tardor de promoció i era una bona oportunitat per atacar la marca que tenia Natàlia Rodríguez (guanyadora de diferents medalles internacionals en categoria absoluta) fet l’any 1994 de 2:50,9. I l’atleta del CA Canovelles i la Penya Apa Anem-hi d’Arenys de Mar, que no va tenir rival a la carrera, va finalitzar amb una marca de 2:49,10, baixant un segon la plusmarca del rècord de Catalunya, i quedant-se a tan sols quatre segons del rècord d’Espanya que té Esther Desviat l’any 1996 de 2:45,6.


Com s’explicava a L’agenda de novembre, ‘l’esport femení arenyenc s’obre pas i no para de sumar èxits arreu’, la Marta Mitjans és un dels clars exemples. Rècord de Catalunya sub16 en els 1.000 metres sub16, fa uns dies es classifica amb el seu equip femení del CA Canovelles pel Campionat d’Espanya de cros que es realitzarà a Sevilla, va ser proclamada millor esportista en categoria promoció de la localitat de Canovelles, a més de totes les medalles guanyades. Ara ja toca estar atents a les properes curses, ja que Marta Mitjans promet seguir donant més alegries i èxits.