Antoni Esteve i Victòria Piany, premi Personalitat 2021

​El premi de la patronal Cecot reconeix la trajectòria professional dels empresaris arenyencs fundadors de Grup Lavínia
|

La Nit de l’Empresari de la patronal Cecot va distingir aquest dimarts, 9 de novembre, les empreses destacades per la seva activitat en el darrer any. Entre els premiats hi figuren l’empresa terrassenca dedicada al sector de la joguina IMC Toys, Robingood o Electrodomèstic Calbet, entre d’altres. L’acte, que va presidir el president de la Generalitat, Pere Aragonès, va distingir als arenyencs Victòria Piany i Antoni Esteve, fundadors del Grup Lavínia, per la seva trajectòria professional.


Cecot

D'esquerra a dreta: el president de Cecot, Antoni Abad, el president del Grup Lavínia, Antoni Esteve, la vicepresidenta del Grup Lavínia, Victòria Piany, i el president de la Generalitat, Pere Aragonès. 


Enguany, Esteve i Piany, president i vicepresidenta del Grup Lavínia, respectivament, han estat distingits amb el reconeixement a la Personalitat 2021. “Som una empresa nascuda de la resiliència, i on els guanys sovint serveixen per pagar pèrdues de l’any anterior”, va destacar Esteve en el discurs d’agraïment, en què va fer de portaveu de la resta de premiats. Piany i Esteve van fundar el Grup Lavínia de comunicació audiovisual fa 27 anys. Actualment, l'empresa treballa en 20 ciutats de 5 països diferents i té 800 treballadors. 


L'acte, celebrat Terrassa després de diversos anys fent-se a Barcelona, tenia per lema “Ultra trail empresarial: orientació, equip i superació”. A la celebració, s'hi van reunir premiats i convidats de la patronal al Teatre Principal, on s'hi van fer els parlaments i el lliurament de premis i reconeixements. El Comitè Executiu de Cecot els ha triat a partir de la tria de les empreses vinculades a la patronal, com fa d’ençà de fa vint-i-sis anys.