Arenys celebra Cap d'Any amb restriccions

​S'ha suspès la festa de Cap d'Any que s'organitzava a la plaça de l'Església per celebrar les campanades d'entrada al nou any
|

La revista L'Agenda desitja un Bon Any Nou als seus lectors i anunciants, esperant, que malgrat les restriccions a causa de la pandèmia, tots puguem celebrar aquestes dates assenyalades el millor possible. Aquest Cap d'Any a Arenys de Mar hi haurà toc de queda i les reunions són limitades. El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya va avalar la petició de la Generalitat d’aplicar el confinament nocturn i la limitació de les trobades socials a 10 persones. Per tant, queda prohibida la circulació de persones a la via pública entre la 1 i les 6 de la matinada. Arenys de Mar és un dels municipis que compleix amb els criteris establerts per la Generalitat perquè té més de 10.000 habitants i una incidència acumulada de més de 250 casos per cada 100.000 habitants. A Arenys de Munt no s'aplica el toc de queda. 


WhatsApp Image 2020 12 06 at 21.08.43

Foto: Carlos Cano.


La prevenció d'evitar actes multitudinaris per poder controlar l'expansió de la pandèmia de coronavirus ha fet decidir a l'Ajuntament i entitats a locals a suspendre alguns dels actes programats per aquests dies. Les noves mesures decretades per la Generalitat també limiten alguna de les activitats, apart dels horaris, en alguns casos concrets, en els aforaments. La regidoria de Joventut i Infància ha decidit suspendre el Parc de Nadal que havia de fer-se aquesta setmana al Centre Cultural Calisay. Malgrat aquesta decisió s'han programat un seguit d'espectacles infantils per poder fer al Teatre Principal. 


La Festa de Cap d'Any que s'organitzava a la plaça de l'Església per celebrar les campanades d'entrada al nou any s'ha suspès afectada per les mesures de restricció general de l'oci nocturn i el toc de queda. L'Ateneu Arenyenc ha suspès la trobada i ballada de swing del dia de Nadal; El Ball de tarda de Sant Esteve i el Ball de Cap d'Any. Bar de l’Ateneu té un aforament del 50% al menjador interior. És obligatori l’ús del certificat de la covid-19 per accedir-hi.