Marta Mitjans, bronze als 800 metres del Campionat de Catalunya

​L'atleta arenyenca va arribar a la competició després d’una setmana complicada, passant la covid
|

L’atleta de la Penya Apa Anem-hi i del CA Canovelles, continua setmana rere setmana tenint grans resultats i guanyant medalles en cada competició que hi participa. Ahir diumenge era moment del Campionat de Catalunya de categoria absoluta de pista coberta que es disputava a Sabadell, i ella participava en una prova que no ho havia fet anteriorment, els 800 metres llisos, i ho feia amb quinze anys en la categoria absoluta.

Image 6487327 (1)

Marta Mitjans, a la dreta.

A més, Marta Mitjans arribava a la capital del Vallès Occidental després d’una setmana complicada, passant la covid, molt present en la vida diària de la societat i també dels esportistes. Això fa trastocar la preparació prèvia, i també arribava sense marca en una distància que no hi havia participat prèviament. Això si, té grans marques als 600 i 1000 metres.

I a la pista coberta de Sabadell, va córrer tàcticament de manera brutal, quedant en tercera posició amb una marca de 2:12,95, darrere de Clàudia Gallego del CE Universitari que va ocupar la segona posició amb 2:10,58. La primera posició va ser per a Núria Tió de l’Avinent Manresa que va parar el crono amb un temps de 2:09,74.