Marta Mitjans, campiona de Catalunya en 800 metres en pista coberta

​L'atleta arenyenca va participar aquest cap de setmana passat al Campionat de Catalunya en pista coberta sub18 a Sabadell
|

Aquest cap de setmana passat era moment del Campionat de Catalunya en pista coberta sub18 a Sabadell. I com és habitual, l’atleta arenyenca Marta Mitjans Muñoz corria una de les seves grans proves, la distància dels 800 metres llisos dins de la seva categoria, després de quedar tercera de Catalunya en categoria absoluta fa un parell de setmanes.

Image 6487327

Mitjans competirà en els 800 metres llisos del Campionat d'Espanya.

I l’esportista del CA Canovelles i de la Penya Apa Anem-hi d’Arenys de Mar, la més petita de les nou participants, va dominar la distància i va passar primera per quedar campiona de Catalunya, amb un temps de 2:18,14. Darrere seu quedava la Carlota Trisant del CE Penedès amb un temps de 2:19,42 i en tercera posició la Irina López del FACVAC Valls.

Ara la Marta Mitjans ja es prepara per a la gran prova d’aquest inici del 2022 de pista coberta amb la participació durant el cap de setmana del 5 i 6 de març, en el Campionat d’Espanya que es realitzarà a València. La competició tindrà lloc concretament al Palau Velòdrom Lluís Puig. L’arenyenca ho farà de nou corrent els 800 metres llisos.