L'Ajuntament arranja el camí de mar entre Arenys i Caldes

​Costes de l'Estat ha donat permís per abocar-hi la sorra extreta de la nova promoció de pisos al rial del Bareu
|

Dies de moviment amb camions i maquinària al camí de mar que uneix Arenys de Mar i Caldes d’Estrac. Aprofitant la construcció d’una finca privada al Rial del Bareu, s’agafa i es transporta sorra de molt bona qualitat per portar i abocar a l’escullera i poder anar solucionant problemes que es troben en aquest camí tan transitat en paral·lel a la costa.


WhatsApp Image 2022 03 25 at 18.25.08


Refer aquest camí és una de les prioritats pel consistori i una demanda molt reclamada en el temps. L'alcaldessa Annabel Moreno, en declaracions al programa 'El Dominical' de Ràdio Arenys, va confirmar que fa sis anys com a alcaldessa i són els anys que porta gestionant aquest tema. Durant aquest temps ha fet reunions amb Costes de l'Estat, Generalitat de Catalunya o Adif, fins i tot fent viatge a Madrid per poder aconseguir solucions. Tanmateix, ningú vol fer el pas i cap troba una solució. Aquestes irregularitats són paleses i més després d’aquest temporal de llevant que ha fuetejat la costa catalana en els últims dies i setmanes.


Dos mesos enrere es van reunir Ajuntament d’Arenys de Mar, Costes de l'Estat i Costes de la Generalitat donant aquesta opció de portar sorra d’un costat a un altre i donar més estabilitat. Fa dues setmanes va donar el vistiplau a aquesta opció i donat l’autorització pertinent i és l’Ajuntament el que de moment refà aquest arranjament.