Lliurament dels Premis Arenys Acció a sis empreses i autònoms arenyencs

​Un acte que ha comptat amb la presència del conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent, amb cinc premis creats per l'ocasió.
|

La sala 1 d'octubre del Calisay s'ha omplert de gent aquesta tarda amb el lliurament dels Premis Arenys Acció que ha impulsat la Regidoria de Promoció Econòmica d'Arenys de Mar. Un acte que ha comptat amb la presència del conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent, l'alcaldessa de la vila, Annabel Moreno, regidors i membres del sector empresarial.


Després de la intervenció del regidor de Promoció Econòmica, Joaquim Mas, l'Antoni Esteve, arenyenc fundador i president del Grup Lavinia, i de Yolanda Ruiz, presidenta d'UBICA i membre del jurat, s'han lliurat els cinc premis que s'han creat per l'ocasió.


El premi de productor local ha sigut per Valentí Vilanova de l'horta de can  Vilanova; el premi Economia Blava per Josep Dalmau de Drassanes Dalmau; Innovació i capacitat d'adaptació de nous entorns digitals per Pelsynera i Lua Marta; el premi creat per gastronomia i trajectòria ha recaigut en l'històric restaurant Hispània; finalment la discoteca Johnny's i el que va ser el seu propietari, Josep Maria Vallbona, el premi Trajectòria professional, un premi que ha recollit la família Vallbona.


L'acte de cloenda de l'acte ha finalitzat amb els discursos institucionals de l'alcaldessa i el conseller. Uns reconeixements a l'activitat de les empreses i persones autònomes arenyenques, on s'ha buscat talent, responsabilitat social, creativitat, èxit empresarial. Amb aquests primers guardons, es pretén visibilitzar i donar valor l'esforç, per potenciar aquest teixit econòmic empresarial, sobretot després del context de pandèmia que s'ha viscut durant l'any 2020. Aquests cinc premis i sis empreses guardonades, es va decidir mitjançant una comissió/jurat. 


PHOTO 2022 04 27 22 09 06