L'AMC va parlar al Calisay de les noves modificacions en matèria de trànsit

La sala Noble del Calisay va ser el lloc per realitzar la jornada tècnica per part de l'Agrupació Motera Catalana.
|

El passat diumenge 8 de maig, la sala Noble del Calisay va ser el lloc per la jornada tècnica realitzada per l'Agrupació Motera Catalana per informar els conductors i usuaris de motocicletes sobre les recents modificacions en matèria de trànsit, circulació de vehicles de motor i seguretat viària. Aquestes noves normatives via Reial decret de Llei i publicades al BOE va entrar en vigor el passat 20 de març.


Aquesta jornada tècnica motera va servir per explicar les novetats, donar resposta als dubtes que poden sorgir, com interpretar els diferents punts nous, les noves senyals de trànsit i com el futur en el món dels vehicles i de les dues rodes es menja el present. També es volia donar importància que són modificacions que moltes vegades els mateixos conductors desconeixen, ja que no arriba a tothom. 


Image0 12



De 10 a 13 es va dur a terme el curs, amb una presentació del president de l'AMC, Laureano Lebrero, posterior curs portat a terme per personal expert en trànsit i seguretat viària i finalment, preguntes i participació dels assistents. 


El president de l'Agrupació Motera Catalana, Laureano Lebrero, i Patrick Fuertes van assistir al programa de Ràdio Arenys, 'El Dominical', per afirmar com havia anat aquest curs, i explicar els detalls del llibre 'Rutas moteras por Catalunya y consejos útiles' que ha escrit Fuertes. Un llibre de rutes per Catalunya d'un dia per les quatre províncies del territori català.