Arenys participa en la reunió amb el Ministerio de Transportes per parlar de la línia fèrria

​El regidor de Governació de l'Ajuntament d'Arenys de Mar, Josep Maria Pruna, va ser el representant arenyenc a la reunió que van mantenir els municipis del litoral maresmenc amb el secretari general infraestructures del Ministerio de Transportes, Movilidad y Agenda Urbana, y amb el director general d'Infraestructrues d'Adif, Àngel Contreras.
|

El regidor de Governació de l'Ajuntament d'Arenys de Mar, Josep Maria Pruna, va ser el representant arenyenc a la reunió que van mantenir els municipis del litoral maresmenc el passat divendres 13 de maig amb el secretari general infraestructures del Ministerio de Transportes, Movilidad y Agenda Urbana, y amb el director general d'Infraestructrues d'Adif, Àngel Contreras. Els representants municipals van mostrar les seves inquietuds i van arrencar les promeses per aplicar mesures que, a curt termini, garanteixin el bon funcionament de la línia R1. En canvi, els representants de l'Estat, no van voler encetar el debat sobre un possible trasllat de la línia cap a l'interior.


Aasas


El Ministerio, en un principi es va comprometre a elaborar un estudi de vulnerabilitat de l'R1 al Maresme per tal d'identificar els punts on la regressió de les platges té un impacte directe en la infraestructura. Un estudi que s'allargarà com a mínim un any, i per això els representants de l'Estat són partidaris d'actuacions puntuals com la construcció d'esculleres de pedra, com la que es va construir a la zona entre Cabrera de Mar i Mataró, i que ha donat bons resultats.

Flores, que va rebre les queixes pel deficient servei de Rodalies per part dels alcaldes, sobretot pel que fa a freqüències i avaries constants, va assegurar que s'estan estudiant una sèrie d'inversions estatals, precisament per palliar en el possible aquestes deficiències.