S'ha mort l'exregidora Mercè Malagelada a 89 anys

​Militant de Convergència Democràtica de Catalunya, va ser regidora a l'oposició durant el mandat 1987-1991
|

Mercè Malagelada Hostench, que va ser regidora de l'Ajuntament d'Arenys de Mar en el mandat 1987-1991, s'ha mort, avui, 8 de juny, a 89 anys. Segons ha avançat l'Ajuntament d'Arenys de Mar, les banderes de la Casa de la Vila són a mig pal en homenatge i senyal de dol. 


Merce malagelada.jpeg.400x382

L'exregidora Mercè Malagelada. Foto: Ajuntament d'Arenys de Mar. 


Mercè Malagelada va ser militant de Convergència Democràtica de Catalunya i va formar part, en el cinquè lloc, de la candidatura de Convergència i Unió que va encapçalar Fidel Soler a les eleccions municipals de 1987. Els pactes de les diverses forces polítiques van donar l'alcaldia a Ignasi Moreno i CiU fa estar a l'oposició durant aquell mandat. Mercè Malagelada va formar part del Senat municipal que es va constituir l'any 2008.


Mercè Malagelada estava casada amb Antoni Badosa, amb qui van compartir la vida, i també una època política al consistori, ambdós com a càrrecs electes. Badosa seria cap de llista el 1991 i, més tard, nomenat Fill predilecte d'Arenys. La missa funeral serà demà divendres dia 10 de juny a les quatre de la tarda a l'església de Sta. Maria d'Arenys. . Descansi en pau.