Detinguts dos homes que van amenaçar amb una navalla un revisor i un vigilant de l'estació d'Arenys

Els dos homes acumulen 30 denúncies per diversos motius, i després de passar a disposició judicial, han quedat en llibertat
|

El passat dissabte, 4 de juny, al matí dos homes van intentar apunyalar a un revisor i a un vigilant de seguretat de Renfe a Arenys de Mar, segons el testimoniatge d'un altre dels treballadors de la companyia i testimoni dels fets. Segons avança Crónica Global, el motiu d'aquest enfrontament, explica, va anar que els dos subjectes majors d'edat van intentar colar-se al tren sense bitllet.


Estació d'Arenys de Mar 02 2018

Els fets van tenir lloc dissabte, 4 de juny, al matí a l'estació d'Arenys.


Un dels treballadors els va recriminar la seva actitud i va anar llavors quan aquests van treure una navalla. Els dos homes, que acumulen 30 denúncies per diversos motius, van ser detinguts pels Mossos d'Esquadra i aquest dilluns, després de passar a disposició judicial, han quedat en llibertat. Aquest fet preocupa especialment a un dels dos afectats, que sosté que un d'ells el va amenaçar de mort abans de ser arrestat.


Després dels últims esdeveniments, i d'altres que van tenir lloc a l'estació de Mataró, el sindicat sectorial de seguretat Adn Sindical denuncia que els protocols de seguretat s'han quedat desactualitzats. Pel sindicat, aquests ja no s'ajusten a la situació actual de violència que viuen els vigilants de seguretat dels transports públics. Els treballadors de seguretat denuncien desafiaments i vexacions de manera reiterada. Per això, des del sindicat demanen que el Departament d'Interior col·loqui les 24 hores del dia a un agent dels Mossos d'Esquadra en el centre de control de seguretat. Demanen, també, que s'apliqui l'article 31 de la Llei de Seguretat Privada perquè qualsevol atac contra un vigilant es consideri una agressió a un agent de l'autoritat. Defensen que aquest canvi tindria un efecte dissuasiu, ja que les condemnes serien superiors a les actuals.