El Sea of Riders Endurance ja pensa en les 24 hores de motociclisme de Montmeló

​Dissabte a la tarda es va presentar a Arenys de Mar l'equip Sea of Riders Endurance que competirà en la prestigiosa cursa de resistència.
|

L'escuderia arenyenca Sea of Riders Endurance es va presentar el passat dissabte al Parc de Lourdes d'Arenys de Mar pensant ja en les 24 hores de Catalunya de motociclisme que es fa com és habitual al Circuit de Montmeló. Es tracta d'una de les carreres més importants i màgiques del calendari de la resistència en dues rodes, agafant l'herència de Montjuïc. Una cita per a professionals i amateurs, amb una gran participació i on el Sea of Riders Endurance participa per primera vegada buscant un bon resultat. Una presentació amb una gran afluència de públic, presentant equip i moto, a més dels patrocinadors oficials.


L'escuderia creada a Arenys de Mar abans de l'esclat de la pandèmia s'ha preparat a consciència per aquests dies a Montmeló. El camí no ha sigut fàcil, però les peces s'han anat col·locant fins a arribar a menys d'un mes pensant ja en la gran cursa de les 24 hores. Quatre pilotes aniran al circuit de Catalunya, amb un gran equip mecànic ple d'experiència i un cap d'equip que ha participat fins a tretze vegades a una de les curses més dures del calendari. No solament serà la cursa de vint-i-quatre hores que comença a les 12 hores del 2 de juliol i finalitza a les 12 hores del 3 de juliol, sinó que prèviament hi ha entrenaments oficials que fa que siguin 72 hores de treball. Per exemple, aquest pròxim divendres ja hi ha entrenaments al circuit.


PHOTO 2022 06 12 08 11 57

                                                     L'equip Sea of Riders Endurance Foto: Xavi Salbanyà


Participar vol dir també tenir un pressupost alt, d'uns 30.000 euros i per arribar fins aquí també vol dir trobar patrocinadors i tenir una moto competitiva. La moto de Sea of Riders Endurance, una Yamaha R6, està muntada de zero, però l'equip pensa i s'ha preparat per fer una bona feina i fins i tot optar a les posicions altes.


Les 24 hores de Montmeló tenen ara mateix uns seixanta equips inscrits, això vol dir pensar molt bé l'estratègia, ja que hi ha molt trànsit comparat amb altres competicions. El Sea of Riders Endurance buscaran fer relleus d'una hora i deu minuts, però la resistència és un esport d'equip, buscant velocitat en tota mena de situacions, adaptar-se a possibles problemes, anar ràpid en una moto compartida per diferents pilots, avançar i doblar, en definitiva, gestionar la carrera. L'any 2021 va guanyar Kawasaki Català Aclam amb 759 voltes al circuit de Montmeló.