Ricard Serradó encapçalarà la candidatura d'Arenys en Comú a les eleccions municipals

​A menys d'un any per les eleccions municipals, Arenys en Comú escull les persones que encapçalaran la llista. Després de Serradó estaran Judit Puig, Mikel Aulet, Estel Martí i Albert Pizarro.
|

Divendres al vespre es va decidir que Ricard Serradó sigui el proper cap de llista d'Arenys en Comú a les eleccions municipals del pròxim 2023. L'agrupació local mitjançant assemblea va escollir per unanimitat les cinc persones, de diversos perfils, que encapçalaran el grup polític d'esquerres. 


Serradó, serà el candidat a l'alcaldia d'Arenys de Mar, però a diferència d'altres partits municipals, també van decidir els quatre noms posteriors, començant per la Judit Puig, per continuar amb Mikel Aulet, Estel MartíAlbert Pizarro. Un grup que agafa el relleu del treball realitzat per l'actual tinent alcalde, Josep Anton López.


Image0 20



Arenys en Comú es troba al govern des de fa tres anys, juntament amb ERC i la CUP, i aquest grup escollit començarà a treballar de cara el maig del 2023. En paraules de proper candidat, "volem mirar que s'ha fet bé i que volem fer. Queda un any i segur que hi ha coses que s'han d'anar preparant, analitzar també que no s'ha fet i fer autocrítica per construir". Un dels objectius d'Arenys en Comú, si entren de nou al govern, serà poder modificar aquesta mentalitat dels polítics locals, sempre a partir d'un programa i de l'acció sobre la vila. 


Després d'aquesta assemblea on es va escollir els primers cinc noms, ja pensen en la següent, igual d'important, que serà aprovar el programa, un element clau per al partit arenyenc. L'actual primer tinent alcalde, Josep Anton López, farà un pas al costat, després de quatre anys com a regidor d'Acció Social, Salut Pública i Consum. L'arenyenc ja va ser regidor a l'oposició de 2011 a 2015.