​Accident mortal a la residència geriàtrica municipal d’Arenys de Mar

Un resident va caure aquesta setmana per les escales amb la seva cadira de rodes i va morir
|

Un resident del geriàtric municipal d’Arenys de Mar va morir aquesta setmana després de caure amb la seva cadira de roda per unes escales del centre. Segons ha explicat avui l’alcaldessa Annabel Moreno al programa El Dominical de Ràdio Arenys, que aquest avi patia una demència i havia d’estar lligat durant moltes hores


D’acord amb la família del resident, es va decidir que “per millorar la qualitat de vida d’aquesta persona” l’avi podria anar durant sol per la residència durant unes hores al dia. Fins i tot la família va firmar un document acceptant els riscos que podia comportar que el seu familiar es pogués moure pel centre.


Geriatric

Entrada al geriàtric municipal. Foto: Residència Municipal d'Arenys de Mar. 


El resident va accedir a les escales obrint una de les portes de seguretat de la residència que només es poden obrir en cas d’evacuació i malauradament es va precipitar amb la seva cadira de rodes. El van traslladar a l’hospital de Mataró on va morir hores després a causa de les ferides que li va provocar la forta caiguda.


Moreno ha traslladat el condol a la família i el suport al personal del geriàtric municipal que ha quedat molt afectat per aquest accident mortal.