L'alcaldessa Annabel Moreno promet en el ple no discutir "mai més" amb Estanis Fors

|

Quan falta menys d'un any per a les eleccions municipals, l'alcaldessa d'Arenys de Mar, Annabel Moreno (ERC), va sorprendre tothom en el darrer ple municipal de dijous 30 de juny, quan va prometre solemnement que no discutirà "mai més" amb el líder de l'oposició i exalcalde Estanis Fors. La promesa de Moreno va emmudir el plenari que ja portava quasi quatre hores de debat. L'alcaldessa i Fors mantenen una relació tensa d'ençà que el març del 2016 es presentés una moció de censura que va fer fora de l'alcaldia a l'actual líder de Junts per Arenys (JxA). 


Com es pot veure i escoltar en el vídeo que acompanya aquesta notícia, Fors i Moreno debatien sobre la consulta que es va fer en el seu dia per decidir el lloc on s'havia de construir la nova biblioteca. Fors va voler tancar el debat dient: "Avui no discutirem". I Moreno va respondre amb aquesta declaració: "Miri senyor Fors, jo no discutiré mai més amb vostè. O sigui que, a partir d'ara, tot serà diferent perquè no ens ho mereixem ningú i la ciutadania menys", referint-se als constants xocs dialèctics amb el cap de l'oposició. Moreno va cloure reafirmant la seva promesa: "Ho he dit en un ple i acostumo a complir el que dic o, almenys, ho intento. A partir d'aquí, pau".




Moment del ple del 30 de juny en què Moreno promet no discutir mai més amb Estanis Fors (Video: Ajuntament Arenys de Mar)


Les picabaralles i enfrontaments han sovintejat en quasi cada plenari i debats a la ràdio. A banda de les acusacions creuades, la interposició de denúncies judicials han enrarit encara més la relació entre Moreno i Fors. En el darrer debat polític que es va fer al programa El Dominical de Ràdio Arenys a principi de juny, es va veure la pèssima relació  que mantenen ambdòs regidors. Fins al punt va ser tens, que el regidor del PSC Jordi Muñiz va convidar a Moreno i Fors a deixar-se de barallar públicament perquè "el poble no s'ho mereix".