Marta Mitjans es classifica per la final dels 800 metres del Campionat d'Europa sub18

​L'atleta arenyenca queda segona a la seva sèrie i disputarà la final de l'Europeu que es disputa a Jerusalem.
|

Marta Mitjans començava aquesta tarda un dels grans moments de l'any amb una de les carreres més importants fins al moment, la primera ronda amb bitllets en joc per la final dels 800 metres de l'Europeu que s'està organitzant a Jerusalem (Israel).


Captura a

Marta Mitjans a punt per corre la seva semifinal


L'atleta del CA Canovelles i de la Penya Apa Anem-hi corria la segona de les tres carreres, fent-t'ho al carril tres a prop de Hoelsveen. La seva prova, fer dues voltes a la pista, començant amb un bon ritme generalitzat de les vuit atletes, amb Mitjans agafant posicions capdavanteres per l'exterior i col·locant-se primera als 400. Mitjans ha fet 1:03.05 en aquesta primera volta i anava controlant la resta de rivals, que han format un grup de quatre disputant la carrera i les possibles opcions de classificació per la final. 


Captura2

El quadrant de la final de dijous 


Mitjans finalment ha quedat segona, amb un temps de 2:09.87, per darrere de la noruega Malin Hoelsveen, que ho ha fet en 2:09.13. Les dues estaran a la final del proper dijous dia 7 a les 19:00 de la tarda (hora de Jerusalem), 18:00h de la tarda (hora d'Arenys) . L'arenyenca arribarà com a setena millor marca a la final, amb Jana Becker d'Alemanya com la millor amb 2:06.99.

https://athletics.eurovisionsports.tv/event/43/european-athletics-u18-european-championships  En aquest enllaç podeu veure la carrera en directe




La carrera d'avui a la tarda a Jerusalem on la Marta Mitjans ha quedat segona de la seva semfinal


L'arenyenca abans de viatjar a Israel va fer un trainning camp a Segòvia amb la selecció espanyola i la resta d'integrants, preparant aquest gran moment del calendari, amb la gran prova de l'any i ara serà moment de pensar l'estratègia per atacar el podi d'aquesta prova dels 800.


Image0 25

                       La selecció espanyola a Segovia abans de marxar cap a Jarusalem