Un accident amb una víctima mortal talla la N-II

Cap a les 7,20 hores del matí dos vehicles i una moto han impactat a la N-II davant l'estació de Renfe
|


Al voltant de les 7,20 hores del matí d'aquest dijous 7 de juliol, dos vehicles, un Fiat, un Citroën C4 i una moto han impactat a la N-II davant l'estació de Renfe. El cos del conductor de la motocicleta, veí d'Arenys de Mar, ha quedat estès a terra en el carril direcció a Girona, mentre que els ocupants dels dos cotxes, una noia i una parella, han pogut sortir pel seu propi peu, tot i que el vehicle més gran ha quedat bolcat, amb part sobre la vorera de Platja Cassà.

Segons fonts policials, els fets s'han produït perquè el cotxe que circulava direcció Girona ha envaït el carril contrari i ha topat amb una motocicleta provocant la mort del conductor. També hi ha hagut altres cotxes implicats. El conductor del vehicle que ha causat l'accident ha donat positiu en un test d'alcoholèmia i ha estat detingut per un delicte d'homicidi imprudent i un delicte contra la seguretat del trànsit. 


WhatsApp Image 2022 07 07 at 07.42.59



Els primers en arribar en atendre les víctimes han estat els efectius de la Policia Local, que han procedit a tancar la N-II en ambdúes direccions des de la rotonda del Mercadona fins a la rotonda de la Riera d'Arenys, desviant els vehicles per la riera i la C-32.. A cotinuació, 10 minuts després, un vehicñe de bombers d'Arenys ha iniciat els primers auxilis. Els Mosssos han trigat 40 minuts. 





Al lloc del fets s¡'ha desplaçat un helicòpter d'Emergències que, després de diverses maniobres, ha pogut aterrar a la N-II, però han pogut comprovar que la víctima, el conductor de la motocicleta, no tenia senyals vitals. També han acudit tres unitats del SEM, una d'elles medicalitzada, el camió de bombers d'Arenys, un cotxe de mossos i una desena d'efectius de la Policia Local d'Arenys.