Es confirma l'eliminació de les bandes rugoses sobre el pont de la C32

L'Ajuntament va informar ahir que tenen la confirmació per part de la Direcció General, que en agost es retiraran les bandes rugoses sobre el pont de la C32 que derivava en sorolls als veïns de la zona alta de la Riera.
|

L'Ajuntament d'Arenys de Mar, mitjançant els seus canals de xarxes socials, informava de la confirmació per part de la Direcció General de Carreteres de la Generalitat, de la futura retirada de les bandes rugoses sobre el pont de la C32, uns elements de seguretat que provocaven importants sorolls que derivaven en molèsties als veïns de la part alta de la Riera després de l'eliminació dels peatges del passat 32 d'agost de 2021.


Segons el Cap de Serveis de Carreteres, després de l'estudi acústic realitzat, va considerar que es podien mantenir (altres municipis s'han col·locat panells i pantalles als vorals), però s'ha decidit per l'opció de la retirada i solament quedarà l'element pintat del paviment, però sense ressalts.


Una retirada que es preveu que es portarà a terme durant el mes d'agost. Una supressió que es va posar en dubte fa unes setmanes quan la Generalitat i la Direcció General no contemplaven retirar-les per una raó de seguretat viària. L'alcaldessa, Annabel Moreno, va traslladar al seu moment les queixes i firmes dels veïns demanant la supressió de les bandes rugoses que eren molt molestes, sobretot a la nit.