El Patronat de Sant Roc presenta 'Petita història de Sant Roc' il·lustrat per Pilarín Bayés

​Amb aquesta publicació es dona el tret de sortida a les festes de Sant Roc. Un recorregut en forma de llibre amb il·lustracions de Pilarín Bayés i text de Bernat Salbanyà, editat per l'editorial Mediterrània.
|

Amb la 'Petita història de Sant Roc', il·lustrat per Pilarín Bayés i text de Bernat Salbanyà, s'inicia la Festa de Sant Roc d'Arenys de Mar. Una publicació esperada per la vila on el Patronat de Sant Roc ha treballat durant temps perquè pugues veure la llum abans de l'inici de l'agenda d'actes que caracteritza aquests dies Arenys de Mar amb la festa major petita.


L'Auditori Josep Maria Arnau es va omplir amb aquest nou exemplar de la col·lecció Petites Històries de l'editorial Mediterrània. Un acte que va engegar amb les paraules d'Emma Torrentó, administrador gros del Patronat de Sant Roc, parlant d'un dia important per al Patronat el fet de poder presentar aquest llibre i d'un procés llarg, ja que es va iniciar fa un any i mig, perquè finalment la gent pugui llegir-lo.


Image0 17


Amb la 'Petita història de Sant Roc' es farà un viatge pels orígens, per aquest sentiment de la festa, pel missatge que es vol presentar d'aquesta festa patrimonial d'interès nacional. Un llibre on el poble s'ha implicat i la directora de l'editorial, Alba Puig, va comentar que ha sigut el llibre que s'ha fet més ràpidament per tenir-ho entre les mans i poder llegir durant Sant Roc.


Bernat Salbanyà, autor del text, considera que és un llibre per a tots els públics, per a totes les edats, on ha agafat aquells punts principals de 'Sant Roc, vot abans de vila', autor del llibre que es va publicar fa cinc anys, però aquesta vegada recorre en paral·lel a les il·lustracions de la Pilarín Bayés.


Són històries per llegir, per mirar i observar, per aturar-se en els detalls, per tornar a rellegir, traspassant l'amor per aquesta festa, sempre trobant elements que no es coneixen- Amb la portada ja és tota una declaració d'intencions. 


Àlbum de la presentació de la 'Petita història de Sant Roc'