Dos elefants sobre la teranyina

|


Bernat webEn l’edició de març del 2021, ja vam dedicar aquesta gasetilla a l’obstinació del govern municipal a l’hora de negar certes problemàtiques, per després reconèixer que efectivament hi ha un problema. 

Des del passat 8 d’agost, el govern reconeix finalment que Arenys està brut i ara són tantes les queixes que es reben cada dia, que justifiquen la trencadissa del govern. De cop i volta, la neteja ja no és cosa de quatre hiperventilats de les xarxes, ni dels afins a l’oposició, ni de les madones que truquen a la ràdio, ni de la pèrfida redacció d’aquesta revista... 

Seguint la doctrina de Lakoff, el govern ens ha tornat a demanar que no penséssim en un elefant, fins que l’elefant era tan gros que fins i tot es veia des de la Diputació. 

La pregunta aleshores és: i tot això, per a què? Quin sentit té haver d’arribar al límit cada vegada per reconèixer que hi ha un problema? 

Potser resultarà que com que veien que l’elefant que balancejava sobre la teranyina no queia, en van anar a buscar un altre. I així, mentre aguanti...