Marta Mitjans reconeguda com a millor atleta catalana sub16

L'atleta arenyenca va ser guardonada el passat 10 de setembre com a millor atleta i reconeguda en un acte entre la Penya Apa Anem-hi i el CA Canovelles.
|

Marta Mitjans va finalitzar temporada a pista outdoor amb la participació a la final del Campionat d'Europa. Ara ja pensa en la propera temporada i en els tres cicles que vindran en el futur, començant en unes setmanes amb les proves de cros, posteriorment, primers mesos d'any, amb la temporada indoor i amb el bon temps la temporada a l'aire lliure. 


L'atleta d'Arenys de Mar segueix recollint reconeixements als seus grans resultats, com ara ser escollida com a millor atleta catalana sub16 de la temporada 2021. Mitjans, entrenada per Zenon Tomàs de la Penya Apa Anem-hi i esportista del CA Canovelles, va ser-hi present a la Diada de l'Atletisme Català que es va celebrar el 10 de setembre a l'edifici del Consell Català de l'Esport a Esplugues de Llobregat. En categoria masculina sub16, el guardonat va ser Hailu Estramper, del CA Ascó-Ribera d'Ebre.


Diadafca2022


A més, el passat divendres, després de dies de preparació, el CA Canovelles i la Penya Apa Anem-hi d'Arenys van assolir el repte d'unir les pistes d'atletisme del municipi del Vallès Oriental amb les pistes d'Arenys de Mar. Quaranta kilòmetres completats en 3 hores i 54 minuts amb atletes rellevistes de diferents categories. Amb aquest repte aconseguit, es va aprofitar per retre un homenatge a la Marta Mitjans, amb personalitats dels dos municipis dins d'aquesta trobada de germanor. Els dos clubs van fer entrega d'una placa commemorativa a l'atleta arenyenca i també es va obsequiar amb una silueta d'Arenys de Mar per part d'Annabel Moreno, alcaldessa de la vila.