Cap de setmana sense trens fins a Barcelona

​Els trens de la línia R1 de Rodalies arribaran només fins a Badalona a causa de les obres de la nova estació de La Sagrera
|

La línia R1 de Rodalies patirà alteracions en el servei aquest cap de setmana, 17 i 18 de setembre, a causa de les obres que s’estan fent a la nova estació de La Sagrera, a Barcelona.  Per aquest motiu, els trens procedents d'Arenys de Mar només arribaran fins a Badalona. Aquesta alteració del servei es repetirà durant dos caps de setmana més: el 29 i 30 d’octubre i el 12 i 13 de novembre.


Tren   xs


Com a alternativa de transport per accedir a la capital catalana, els viatgers hauran de fer transbord a la línia 2 de Metro, a la parada Badalona Pompeu Fabra. Aquells usuaris que utilitzin l'abonament de transport gratuït de Rodalies podran fer-lo servir, excepcionalment, per accedir al metro. En el cas dels viatgers de Sant Adrià de Besòs tindran disponible com a transport alternatiu el TRAM.


Les obres que s’estan fent a l’estació de La Sagrera, que segons el Ministeri de Transport entren ara a la fase més complexa i delicada, farà que els trens acabin o comencin a Badalona. Les obres se centraran a col·locar el traçat definitiu de la línia d'ample convencional Barcelona–Granollers–Girona, i la posada en marxa de la nova estació de Sant Andreu Comtal, que hauria d'estar a punt l'11 de desembre. El projecte hauria de quedar enllestit a finals d’any.