​Ventura Comas, nou cap de la comissaria dels Mossos d’Esquadra d’Arenys de Mar

L'inspector arenyenc dirigirà l'Àrea Bàsica Policial de la qual també depèn la comissaria de Pineda de Mar i on treballen 190 policies
|

L'inspector arenyenc Ventura Comas ha estat nomenat com a cap de la comissaria dels Mossos d'Esquadra d'Arenys de Mar, de la qual en depèn també la comissaria de Pineda de Mar. Ambdues comissaries coordinen l'acció de 190 policies. Comas ha estat durant els darrers 10 anys, cap de l'Àrea Bàsica Policial de Premià de Mar i, anteriorment, cap de la comissaria dels Mossos de l'Aeroport de Barcelona-El Prat. Comas pren el relleu de Salvador Rossell, que ha ocupat el càrrec des del 2012. 


Ventura comas

Ventura Comas. Foto: Lluís Arcal - El Punt Avui. 


En una entrevista al programa 'El Dominical' de Ràdio Arenys, Comas va explicar els seus objectius al capdavant de la comissaria. Entre aquests objectius, hi ha el de copsar els nivells d’inseguretat que percep la ciutadania i, a partir d’aquí, prendre decisions pertinents perquè això no passi. Comas vol apropar més el cos dels Mossos d’Esquadra a la població. Una manera de fer-ho és gràcies a les Oficines de Relacions a la Comunitat que ja tenen operatives, tant a Arenys com Pineda. També es planteja treballar per recuperar les patrulles mixtes amb les Policies Locals.


Durant l'entrevista, Comas va repassar els diferents tipus de delictes que tenen lloc a l'Àrea Bàsica Policial d'Arenys de Mar. En aquest sentit, va afirmar que hi ha una tendència a l’alça de les estafes per Internet, les denúncies per violència de gènere, els furts i robatoris amb força a l’interior de domicilis i delictes contra la seguretat al trànsit per conducció sota els efectes de begudes alcohòliques o drogues.  En canvi, es mantenen o van a la baixa els delictes dirigits directament a les persones com lesions, amenaces o robatoris amb violència i intimidació.