Arriba la segona edició del Sinera Women's Cup que organitza el Sinera United

El Bernat Coll s'omplirà d'equips dissabte 24 amb la segona edició del torneig femení per les categories infantil i cadet.​
|

En el moment que va finalitzar, fa un any, la primera edició del torneig, el Sinera United ja va començar a treballar en aquesta segona edició que arriba demà. Un cartell de luxe d'equips femenins de Catalunya, que omplirà el camp municipal arenyenc en categoria infantil i cadet, buscant succeir al RCD Espanyol i FC Palafrugell que van quedar campions fa tot just un any.


L'inici de la competició serà a les 10 hores del dissabte, amb un camp dividit en dos per tal d'acollir les dues categories, començant amb els dos equips femenins del Sinera United, veient com en categoria infantil rebrà al C.E.Seagull Badalona i en categoria cadet al C.F.Tordera. La fase final està prevista que comenci a la tarda amb la final infantil programada per les 18:15 i la cadet a les 19:30. Una agenda plena que s'acompanyarà d'actuacions diverses durant el torneig amb la col·laboració de diverses entitats arenyenques.


En categoria infantil, a banda del Sinera United i Seagull, estarn l'OAR Vic, U.E.Sant Andreu i E.E.Guineueta; en categoria cadet vindran el C.F.Martorelles del Vallès Oriental, E.F.Premier Barcelona i C.E.D'Elles. Serà una bona prova de pretemporada abans de l'inici de les competicions oficials.