Onades de més de 4 metres en el primer dia del temporal Isaack

​Vegeu el vídeo del fort onatge a Arenys de Mar aquí
|

El temporal Isaack que afecta el país des d'aquest matí de dimarts ha deixat diversos episodis de fort onatge, vent i pluja a Arenys de Mar. Des del servei de meteorologia del Consell Comarcal del Maresme han anunciat onades de més de 4 metres d'alçada i ràfegues de vent de fins a 70 quilòmetres per hora. Pel que fa a la pluja s'esperen prop de 50 litres per metre quadrat, fet que pal·liarà la situació de sequera dels boscos de la comarca. 




El temporal Isaack vist des de Platja Cassà. Vídeo: Fede Cedó. 


De fet, aquestes ràfegues ja van començar ahir dilluns. Aquesta tarda la situació marítima s'ha accentuat com es pot copsar en el vídeo que il·lustra aquesta notícia. La llevantada ha deixat una situació de mar brava amb onades que en alguns moments superen els 4 metres d'alçada. Per això, Protecció Civil recomana evitar passejar per espigons, esculleres o camins de mar, prop de trenc d'ona. També es recomana evitar activitats nàutiques, siguin professionals o recreatives. 


Per demà, ja no s’esperen precipitacions intenses. No es preveu que nevi a la comarca, ja que la cota se situarà als 900 metres. Sí que ha nevat en punts veïns de l'interior, com el Montseny amb l'afectació en nombroses carreteres. La baixa temperatura es mantindrà la resta de la setmana, sobretot amb les temperatures mínimes i les nocturnes.