Arenys de Mar, 2007

​L'opinió de Bernat Salbanyà
|

Bernat2

El juny del 2007, Ramon Vinyes, novament candidat del PSC, era investit alcalde. Va rebre el suport d'ERC, liderada per Quim Ponsarnau, ara cap de gabinet d'alcaldia. En aquelles eleccions, ICV va fer sensació amb Oriol Ferran al capdavant, actualment cap de premsa del govern. El número 2 de Vinyes, era un flamant Xavier Febrer, avui número 3 de la CUP, fitxat per activar la Participació Ciutadana.


De número 4 d'ERC, una desconeguda Annabel Moreno, que faria el relleu a Ponsarnau el 2009, fent-se càrrec de la brigada i Medi Ambient. A l'altra banda, Estanis Fors passa-va de ser el ‘bisbalenc’ regidor de Cultura a l'oposició, mentre esperava torn per poder liderar Convergència i Unió.


Mentre ens volen fer passar experiència per eternització, la realitat és que el sistema planteja seriosos problemes de renovació. Un jove que voti per primera vegada ha vist les mateixes cares des que té ús de raó. Aquest jove, molt probablement s'abstindrà mentre una veu clama en el desert: “deixeu que els morts enterrin els seus morts”.