​La plaça de l'Església acollirà les III Jornades Artístiques LGTB+

​Jovent Dissident convoca la festa de la diversitat amb tallers infantils, contacontes drag, drag-queens i punxadiscos
|

L'assemblea juvenil Jovent Dissident organitza per tercer any consecutiu unes jornades artístiques LGTB+, que es faran aquest dissabte, 10 de juny, a la Placeta.


WhatsApp Image 2023 06 07 at 15.49.38


Enguany, sis propostes completen la programació, dirigida a tots els públics. A les 10.00 el taller infantil serà el punt de partida de les jornades, amb activitats pels arenyencs més menuts. Jocs, tallers de treballs manuals i pinta-cares, entre més. I a les 11.00, la drag-queen de Vilanova i la Geltrú, Barda Petarda, ens llegirà el seu llibre ‘Barda Petarda i la llegenda de la rosa de Sant Jordi’ i dinamitzarà activitats infantils.

A la tarda, es farà la Festa de l'Alliberament, que començarà a les 18.00 i finalitzarà a les 23.00, amb els discjòqueis, PD Ciutrapelles. Abans actuaran la diva pop, Alma Afrodita; la rapera i veddete, La Elisa; i la nova proposta del drag en català, Jessica Pulla. Durant la vetllada, Jovent Dissident oferirà servei de barra a preus econòmics, on es podrà degustar per primera vegada la pomada dels Geganters d'Arenys de Mar.