Entrega de l'Arenyenc de l'Any 2022 a José Luis Montes

|

El passat dissabte 1 de juliol es va fer l’acte d’entrega del guardó de l’Arenyenc de l’Any 2022 a José Luis Montes. L’acte  va comptar amb la presència de l’alcalde d’Arenys de Mar, Estanis Fors, i dels regidors del nou govern municipal Agustí Farré, Xavi Navarro i Domènec Massuet. De la resta de grups polítics de l’Ajuntament, només hi va assistir el regidor del PP, Juanjo Almansa. 


 MG 1891

D'esquerra a dreta: Enric Sierra, Antoni Sintas, José Luis Montes, Susana Artigas i Estanis Fors, dissabte passat. Foto: Xavi Salbanyà


L’entrega de la tradicional almorratxa a José Luis Montes va anar acompanyada de parlaments del president de l’Associació d’Informadors d’Arenys, Enric Sierra, i de l’alcalde Fors. També hi va participar Susana Artigas, membre de l’expedició arenyenca que va impulsar Montes al principi de l’any 2022 per portar ajuda humanitària a la frontera d’Ucraïna. Antoni Sintas, Arenyenc de l'Any 2005 va fer entrega de l'almorratxa que acredita el guardó.


Els arenyencs van votar el passat mes de febrer que Montes mereixia ser l’Arenyenc de l’Any 2022 per aquest acte humanitari i que van realitzar de forma altruista amb els seus propis vehicles.