Ana Montes en el popular i Danilo Galeas en el social guanyen la lliga fotogràfica de l'AFA

El passat dia 6 de juliol es va celebrar al teatre d'Els Seràfics la gala d'entrega de premis corresponent a la 19a Lliga Fotogràfica de l'AFArenys
|

El passat dia 6 de juliol es va celebrar al teatre d'Els Seràfics la gala d'entrega de premis corresponent a la 19a Lliga Fotogràfica de l'AFArenys. L'acte va començar a les 20.30 h amb el parlament del president, Albert Lloret, qui va donar la benvinguda als assistents. Posteriorment, es va procedir a visualitzar un vídeo amb totes les fotos presentades al llarg de la competició, i, seguidament, es va entregar un record a tots els fotògrafs participants. A continuació es va procedir al lliurament dels diferents trofeus. El primer premi de la Lliga Popular va ser per Ana Montes, que rebé el trofeu de la mà d'Enric Pera, mentre que els premis de 2n i 3r classificat foren per Alícia Herrero i Danilo Galeas respectivament. Miquel Casals i Txeni Gil s'encarregaren de l'entrega d'aquests premis.


357537133 2473063006190229 2553021675329761153 n

Els guanyadors d'aquesta 19a Lliga FDotogràfica de l'AFA.


Per altra banda, els premis de 3a i 2a classificada de la Lliga Social foren per Vitu Llahí i Mercè Fugasot, que reberen els trofeus de la mà de Joan Antoni Ripoll i Ana Montes. En aquesta ocasió, Danilo Galeas es va alçar amb el premi de primer classificat i guanyador, guardó que va ser entregat per Josep Roig. 

Finalment, es va fer entrega del trofeu TOTXO, que va ser per Joan Antoni Ripoll i lliurat per Xavier Salbanyà. Per acabar el president va donar les gràcies als participants, assistents i a tots els que varen fer possible que la 19a Lliga i aquesta Gala 2023 es pogués realitzar amb èxit, tot convocant als assistents a participar en la propera Lliga que se celebrarà a partir del mes de gener del 2024, coincidint amb els vint anys de la mateixa.