Arriba el 48è Torneig Vila d'Arenys de futbol

​El Club de Futbol Arenys, que ha pujat a Tercera Catalana, organitza aquest certamen esportiu d'avui i fins diumenge en el marc de les festes de Sant Roc
|

El 48è Torneig Vila d'Arenys de Futbol que cada any organitza el Club de Futbol Arenys cada any per Sant Roc donarà el tret de sortida avui dijous, 10 d’agost i fins diumenge 13 en què es disputarà la final. Hi haurà dos grups de tres equips de Divisió d’Honor Juvenil. En un hi haurà el Sabadell, el Cornellà i el Gavà, i a l’altre l’Espanyol, el Badalona i el Mercantil. 


May be an image of football, soccer i text que diu '2023 SANT ROC TORNEIG VIL-LA D'ARENYS 48 TORNEIG FUTBOL DEFUTBOLJUVENIL JUVENIL DIVISIO“ HONOR GRUP A UECORNELA GRUP B DIJOUS 10 D'AGOST 17:45H 19:45H CE SABADELL UE CORNELLÀ RCDE ESPANYOL cE MERCANTIL DIVENDRES 11 D'AGOST 17:45H 19:45H CE SABADELL EF GAVÀ RCD ESPANYOL CF BADALONA 17:45H DISSABTE 12 D'AGOST 19:45H CF BADALONA CE MERCANTIL UE CORNELLA EF GAVÀ DIUMENGE 13 D'AGOST 16:00H 18:00H 20:00H 5E 6È 3ER 4RT GRAN FINAL PETRO MARESV WAGEN PATROCINADOR OFICIAL ORGANITZADOR'


El Torneig de Sant Roc és dels més importants que hi ha a Catalunya. El van iniciar Alfons Vila, Agustí Reverter i Salvador Jaurés. Des de l’organització lamenten que tingui més ressò fora d’Arenys que dins de la nostra vila. El primer partit serà avui dijous 10 d’agost a les 17:45 h entre el Sabadell i el Cornellà. A partir d’aquí hi haurà partits cada tarda fins al diumenge 13 d’agost en què hi haurà les finals.


L'Arenys a tercera catalana 

La Federació Catalana de Futbol va comunicar ahir l’ascens de categoria del primer equip del CF Arenys a Tercera Catalana, premiant d’aquesta manera la bona temporada feta. Des del club han mostrat la seva alegria per aquest ascens. Reconeixen que els ha tocat un grup que serà molt dur, de la zona de Badalona, on la meitat dels equips són dels que han pujat. Tot i això, afronten la nova temporada amb optimisme. La idea és mantenir els mateixos jugadors amb els quals s’ha competit aquesta temporada. Tot i això, Krucza assenyala potser es podria buscar algun integrant més de reforç. L’equip comença la pretemporada d’aquí a dues setmanes. El primer amistós el disputaran amb el Molinos B.