El temporal deixa importants afectacions i accessos tallats

​Nit moguda al Maresme a causa del temporal de pluja que deixa 59,1 mm a Arenys de Mar.
|

Dies complicats a causa de diferents temporals i nit molt moguda a la comarca pels forts aiguats que ha afectat molts indrets del Maresme. Fins a 89 mm es van registrar a Premià de Mar o 81 a Vilassar de Dalt, veient 59,1 a Arenys de Mar. Passada una hora de mitjanit començava la pluja abundant i de molta intensitat trobant un panorama d'afectacions i carrers tallats a la vila. 


S'esperava aquesta intensitat a la nit de dimarts a dimecres i el temporal nocturn deixava l'accés tallat a la tercera platja igual que es prohibia l'accés a diferents rials amb la brigada municipal treballant per restablir aquestes entrades. Segons ha informat l'Ajuntament, s'ha tancat el tram que connecta el camí de Ronda fins a l'avinguda Pau Costa, a més del Rail de la Serp. Juntament amb aquestes zones, s'ha inundat passos cap a la Picòrdia i el port.


Juntament amb aquestes conseqüències, arribava també importants afectacions a la comissària de policia local i a equipaments esportius.


Image0 6



L'aigua entra al pavelló i el Bernat Coll per part de la gespa


Normalitat fa unes hores, però el Rial sa Clavella s'aixecava amb parts de gespa artificial provinent del camp de futbol Bernat Coll escampades pel carrer després de tallar-la durant la jornada d'ahir. El fort temporal deixava restes de plàstics que han baixat amb l'aigua pel canal que dona al carrer. L'altra zona afectada és de nou el pavelló Fons de les Creus.


Com és habitual amb episodis d'aquest tipus de pluja, de nou entra aigua a la zona de joc del pavelló i com ha succeït en els últims anys afecta part del parquet, sense arribar a episodis com anys anteriors. S'ha activat un nou Pla Especial d'emergències per fortes pluges per aquesta tarda fins demà dijous al litoral i prelitoral central.