S'ha mort José Naranjo a 74 anys

​Empresari del món de la restauració, va ser cofundador del Bare Nostrum, el centre neuràlgic de la vida social a la part alta d'Arenys
|

L'empresari arenyenc José Naranjo Naranjo s'ha mort aquest dilluns, 30 d'octubre, a 74 anys. Empresari del món de la restauració, va ser cofundador del Bare Nostrum, el centre neuràlgic de la vida social a la part alta d'Arenys. Naranjo era nascut a Grazalema (província de Cadis), el municipi conegut per tenir l'índex més gran de pluviositat de tota Espanya. De jove es va traslladar a viure a Arenys de Mar, on va començar a treballar en diversos tallers del ram del tèxtil que hi havia a la vila. 


WhatsApp Image 2023 10 30 at 11.24.41

José Naranjo, en una imatge d'arxiu. 


Anys més tard, va començar a treballar a la fàbrica tèxtil de can Buxadé. Finalment, faria el salt al món de la restauració fent de cambrer a diversos establiments de la mateixa família Buixadé, com la discoteca El Quijote o el restaurant Mac Dover, ambdós desapareguts. Al Mac Dover, on va treballar des de la seva inauguració, arribaria a ser un dels encarregats. Anys més tard amb altres dos companys del Mac Dover —en Félix i en Pepón—, fundarien el Bare Nostrum. 


Situat a la cantonada de la Riera del Pare Fita amb el carrer Barcelona, el Bare Nostrum de seguida es va convertir en el centre neuràlgic de la vida social a la part alta d'Arenys. Es va convertir en el lloc de trobada de molts dels seus veïns en una època de forta reivindicació veïnal amb grans reptes urbanístics per resoldre, com ara la urbanització de la Riera en aquella zona i dels carrers adjacents. 



Naranjo estava casat amb Gloria García amb qui va tenir dos fills i una filla. La vetlla tindrà lloc aquest dilluns, 30 d'octubre, fins a les 8 del vespre al Tanatori d'Arenys de Mar i el funeral se celebrarà dimarts, 31 d'octubre, a les 12 del migida a l'església de Santa Maria. Descansi en pau.