En record de Josep Maria Flores

​El periodista, nascut a Arenys de Munt i exredactor de Ràdio Arenys, va morir el 16 de novembre a 54 anys
|

El periodista nascut a Arenys de Munt Josep Maria Flores Travessa va morir el 16 de novembre a 54 anys. Va ser treballador i col·laborador de Ràdio Arenys exercint tasques de redacció al d’informatius i magazins durant la dècada dels 90.


Flores


Josep Maria Flores, actualment era codirector de l’agència de comunicació Taempus i regidor de govern ocupant les carteres de Participació i Transparència, Obres i Serveis i Seguretat a l’Ajuntament de Vilobí del Penedès. Havia de ser alcalde en l’any i mig final del mandat per l’acord de govern firmat aquest estiu. Havia treballat en molts projectes lligats al sector del vi i era portaveu de Corpinnat.


El periodista, casat i pare de dues filles, va començar a Ràdio Arenys de Munt i al Correu del Maresme. Va treballat més de 20 anys al Punt Diari i va col·laborar amb altres mitjans privats i públics, com TV3, Catalunya Ràdio o RAC1. També va publicar el llibre ‘De pedra Picada. Retrat íntim del president Carles Puigdemont’ i va fer de guionista en documentals com ‘El gran silenci. Horta de Sant Joan’ (2016) o ‘L’amenaça incandescent’ (2020) emesos al programa Sense Ficció de TV3.


Un dels seus últims articles publicats al diari El Punt Avui va ser el mes de març quan parlava de la figura de Manuel Cuyàs. Josep Maria Flores era conegut a Arenys de Munt com en ‘Tule’. Era una persona afable i xerraire que buscava sempre la complicitat dels qui l’envoltaven.