Tall important d'aigua a Arenys demà dimarts i de llum, dimecres

|

L'Ajuntament d'Arenys de Mar ha informat de dos talls importants d'aigua i de llum per a aquesta setmana. Demà dimarts 12, entre les 8 h del matí i les 20 h del vespre, quedarà tallat el subministrament d'aigua potable als veïns dels següents carrers de la zona de llevant de la vila: D'en Flori, Bareu/Pau Costa, Batipalmes, plana D'en Torres, Passeig de les Roses, Joan Monjo i Pons, Joan Colom i Agustí, Cesar Cabanes Badosa, Costa Canalies, Rial de Canalies, Corredor, Montnegre, Av. Portinyol, Mirador del Mal Temps, Puig de Palom, Portimar, Comes d'en Sala, Rial de la Serp, Avinguda Mediterrani, del Mig, Bellavista, platja del Cavaió, apartaments Estrella i apartaments Arenys.


Aquests talls es produiran per realitzat "tasques de manteniment i de neteja d'un dipòsit". Els treballs els realitza la companyia Agbar que ha enviat el següent missatge: "Per tal d’oferir-vos un millor servei cada dia, us informem que properament durem a terme operacions de manteniment i millora de la xarxa, per les quals serà necessària una interrupció en el subministrament d’aigua potable".


Pisos bareu   carlos cano

La zona del Rial del Bareu serà una de les afectades pel tall d'aigua de demà. Foto: Carlos Cano


D'altra banda, l'endemà dimecres, dia 13 de desembre, hi haurà un tall de subministrament elèctric entre les 8 h i les 11 h del matí als veïns dels següents carrers del casc antic: Bisbe Pasqual (15, 7), Església (19, 21 , 26, 38 i 44), Rial Sa Clavella (14, 31 , 33, 12, 16 i 36) i Plaça Església (7A i 8). El tall es fa per realitzar "treballs de manteniment i millora a la xarxa de distribució".