L'Institut Els Tres Turons presenta la seva oferta en l'àmbit de la nàutica al Saló de l'Ensenyament

​L'edició d'enguany, que se celebra fins diumenge a la Fira de Barcelona, pretén donar un impuls en la Formació Professional
|

Més orientació i més oferta de Formació professional. Són les dues grans novetats de la 33a edició del Saló de l’Ensenyament que ha començat aquest matí a Fira Barcelona i que fins al diumenge preveu superar la xifra de 100.000 visitants registrada l'any passat. L'espai dedicat a la Formació Professional, una via que el govern està prioritzant i que cada cop desperta més interès entre els alumnes i les famílies ha crescut un 10% respecte a la passada edició i suposa ja el 38% dels expositors. Precisament l'Institut Els Tres Turons d'Arenys de Mar hi és present per presentar la seva oferta en l'àmbit de la nàutica. 


Captura de pantalla 2024 03 13 a les 19.38.28

L'Institut Els Tres Turons presenta la seva oferta en l'àmbit de la nàutica al Saló de l'Ensenyament. Foto: Soledad Domínguez - Cadena SER.


El cap de departament del cicle de grau mitjà en Manteniment d’Estructures de Fusta i Mobiliari d’Embarcacions d’Esbarjo a l'institut Els Tres TuronsCarles Pelegay, explicava a SER Catalunya que estan formant joves en un mercat que “desgraciadament ha tingut molt poca formació i on falten molts professionals”. Pelegay explica que el seu cicle que es fa a Arenys és “molt jove” i prepara els alumnes per fer reconstruccions de bucs i cobertes d’embarcacions de fusta, formant uns professionals que “van molt buscats pel mercat”. Només lamenta que fins ara no han aconseguit tenir demanda de noies, però confia que aquesta situació es reverteixi.