L'arenyenc Manel Isnard rep el Premi de l'Aigua 2024

​Vinculat professionalment a aquest organisme (ACCA), l'arenyenc és reconegut per la seva trajectòria.
|

L'acte de lliuraments dels premis de l'Aigua que organitza l'Associació Catalana d'Amics de l'Aigua (ACCA) va reconèixer a l'arenyenc Manel Isnard, biòleg vinculat al Consorci Besòs Tordera des de 1997. La seva dilatada trajectòria l'ha portat a rebre un dels Premis de l'Aigua 2024 després de gairebé trenta anys, primer com a cap de Control d'Abocaments i posteriorment com a responsable de Medi Fluvial.


Una cerimònia a l'Escola Industrial de Barcelona, en una sala d'actes de l'edifici Vagó plena, i amb diferents personalitats i familiars que van acompanyar a Isnard en aquest acte. L'arenyenc es va jubilar el passat 31 de desembre i va dedicar el premi a Josep Arráez "per ser la persona que em va portar al Consorci i em va ensenyar tot el que sé de l'aigua", present a la sala, i a l'Anna Maria Palé. "L'Anna Maria va ser una visionària. Creure a principis dels anys 80 del segle passat que recuperar aquell riu tan contaminat era possible, era molt complicat. I ella ho va creure i ho va lluitar molt".


Isnard va agrair i destacar durant l'acte, "Gràcies a totes les persones que formen part del Consorci aconseguim que aquests petits rius, tan depuradora depenent com ho és especialment el Besòs, estiguin plens de vida i tinguem blauets, peixos i fins i tot llúdriga".


L'Associació Catalana d'Amics de l'Aigua celebra el 25 aniversari de l'entitat, premiant també a Manel Poch. Es tracten d'uns premis on es reconeixen a les persones i iniciatives més destacades de cada any, vinculant població, aigua i entorn natural.


PREMI AIGUA MI 6 scaled