Josep Maria Pruna, nou president d'ERC a Arenys de Mar

​Pren el relleu del fins ara president, el regidor Arnau Barangé, que es mantindrà a l'Ajuntament
|

L'exregidor republicà Josep Maria Pruna ha estat elegit aquest dijous al vespre president de la secció local d'Esquerra Republicana de Catalunya a Arenys de Mar. L'assemblea d'ERC d'Arenys de Mar ha donat llum verda al relleu a la presidència local del partit, davant la intenció del fins ara presidenta, el regidor Arnau Barangé, d'abandonar el càrrec després de 3 anys i 2 mesos al capdavant del partit. Barangé, que era el número 2 de la llista dels republicans, seguirà com a regidor a l'oposició. La portaveu d'ERC és la regidora Míriam Puig, que va ocupar el tercer lloc, just per davant de Pruna. Així, els republicans han optat per una distribució de tasques en els diversos fronts polítics. 


Erc 5 josepmpruna xarxes


Pruna (Arenys de Mar, 1971) és especialista en treballs d'alçada en el món de l'espectacle. Anteriorment, havia treballat en l'àmbit dels treballs d'alçada a la construcció. És membre fundador i soci de la cooperativa Accialt, SCCL. En l'àmbit polític, va ser regidor d'Esquerra Republicana de Catalunya en el mandat anterior. Entre el 2019 i el 2020 va ocupar les carteres de Cultura i Fires. Després de la primera remodelació del segon govern d'Annabel Moreno, va deixar Fires per fer-se càrrec de Seguretat Ciutadana, fins a l'agost del 2022, quan el trencament del pacte de govern amb la CUP el va portar a assumir les carteres de Recursos Humans, Turisme i Patrimoni.


WhatsApp Image 2024 04 05 at 11.45.46

El regidor Arnau Barangé, president sortint, Josep Maria Pruna, nou president, Laia Martin, nova secretària d'organització, i la regidora Míriam Puig, en una imatge posterior a la darrera junta d'ahir. Foto: ERC


La nova executiva local dels republicans, aprovada per unanimitat aquest dijous al vespre, incorpora la també a la regidora Míriam Puig com a representant del grup municipal i secretària d’Igualtat i Feminismes; l’exalcaldessa Annabel Moreno com a secretària de Transició Ecològica; l'exregidor Marc Soler i Colomer com a secretari de Finances; l'expresidenta local Marta del Castillo com a secretària de Comunicació; Aina Estrada, com a representant del Jovent Republicà, i l'exregidora Mònica Danés, Xavier Mir, Anna Grau, Lluís Salla, i l'exregidor i ex-cap de premsa municipal Oriol Ferran com a vocals. Arnau Barangé, que es mantindrà a l’executiva com a secretari de Política Municipal i es focalitzarà en l’activitat institucional com a cap de files a l’Ajuntament d’Arenys de Mar.