L'Oficina Antifrau arxiva el cas de l'anul·lació de la multa de trànsit a l'alcalde Fors

Antifrau troba que les “diverses irregularitats denunciades, no han resultat acreditades”
|

L'Oficina Antifrau de Catalunya ha arxivat la investigació que va obrir el mes passat arran d'una denúncia anònima que va rebre en la qual s'acusava l'alcalde d'Arenys de Mar, Estanis Fors, d'haver-se perdonat una multa d'aparcament de la zona blava. Antifrau ha analitzat la documentació aportada per la denúncia anònima i també la informació que va traslladar l'Ajuntament arenyenc sobre aquest tema. Després d'aquest "anàlisi de versemblança de les diverses irregularitats denunciades, aquestes no han resultat acreditades", ha indicat el director d'Investigacions de l'Oficina Antifrau en un comunicat oficial. I per això, informa que s'ha procedit a l'arxiu del cas.


Tal com va informar l'Agenda, la denúncia anònima davant l'Oficina Antifrau indicava que l'alcalde Fors va firmar l'anul·lació de la seva multa dins d'un paquet d'altres sancions. Aquest fet va ser conèixer arran d'una pregunta que va formular ERC en el ple municipal de gener. Segons va explicar Fors, la multa de 18 euros li va posar el 6 de setembre passat un vigilant de la zona blava de la Riera que no va veure la identificació del vehicle de l'alcalde que autoritzava l'aparcament. En adonar-se que la multa estava mal posada, la mateixa empresa de la zona blava va demanar l'anul·lació de la multa mitjançant una instància presentada al Negociat de Multes de l'Ajuntament. Fors assegura que ell no va intervenir en aquest procés, limitant-se a signar la instància presentada per l'empresa. 


Frau


En declaracions al programa ‘El Dominical’ de Ràdio Arenys, Fors va afirmar que aquesta investigació forma part d'una presumpta campanya de desprestigi orquestrada per alguns partits polítics. Recorda que durant el seu mandat com a alcalde, ja va ser víctima d'atacs similars.